Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu tin cu dintii de 16:9 pentru ca majoritatea aparatelor pe care le am sunt 16:9. Toate jocurile si filmele pe care le am sunt 16:9.
Referitor la filme, iti recomand sa mai verifici odata... si o sa ramai surprins ca nu ai nici 10% din filme in format 16:9. Iar jocurile pe care le ai, ce mai conteaza? Pe orice tableta vei juca fullscreen (cu exceptia Androidului mai nou care isi pune status bar-ul acela enervant). Conteaza ratio atat de mult la un joc daca e full screen deja? Chiar daca in 16:9 pierzi mai mult din inaltime (sau latime daca joci in portrait mode), totusi nu e ceva atat de notabil cum e la citit/browsing.
Pana la urma conteaza foarte mult ce faci cu tableta. Eu o vreau mai ales pentru browsing si filme.
Pai pentru browsing ai mai mult spatiu via 4:3 (sau 5:4) pe laterala. Iar la filme vei avea oricum bari negre... chiar si la cele care sunt 16:9 (repet - cinemascope).
La noul iPad ma deranjeaza faptul ca au stricat aspect ratio.
Cum adica "la noul iPad au stricat aspect ratio"?!? Toate iPad-urile au avut acelasi aspect ratio...
Am butonat majoritatea tabletelor de pe piata, parerea mea sincera este ca toate sunt o porcarie cand le compari cu un iPad.
Eeeh, nu chiar. Samsung au cateva cu o calitate exceptionala (la build). Dar din pacate, cand incepe lag-ul, s-a terminat distractia. Si costa cam la fel. Si esti sigur de faptul ca in 2-3 luni te vei oftica, pentru ca au scos deja inca 2-3 tablete mai tari ca a ta (iar support pentru a ta, mai putin). Vezi poate te incanta un Asus Transformer Prime.
Nu am luat iPad 2 pentru ca am asteptat noul iPad si am sperat la o baterie mai lunga si poate retina display. Bateria a ramas la fel si rezolutia s-a dus naibii. De unde naiba scot eu filme sa le pun pe tableta asta la ditamai rezolutia?
Inca odata... eu nu inteleg unde s-a dus naibii rezolutia?!? Tot ce vei avea in rezolutie mai mare de 1024 x 768 se va vedea mai bine, mai crisp. FullHD-ul se va vedea asa cum trebuie sa se vada... Filme mai mari de FullHD nu ai de unde, si nu vad de ce ai cauta asa ceva. Nu anul asta oricum
Explica-mi tu te rog si promit sa nu mai comentez. Si nu-mi spune te rog sa le iau de pe iTunes cand am peste 100 de filme originale pe DVD si Blu Ray.
Sincer, eu imi playez toate filmele via WiFi cu XBMC. Dar asta inseamna ca trebuie sa fiu acasa, in range. Cand plec de obicei nu ma uit la filme, dar asta o poti rezolva cu un HDD pe USB sau chiar cu un HDD WiFi. Or fi si BluRay-uri portabile, Dzeu stie

Daca nu vrei jailbreak pentru XBMC, atunci exista tone de playere pe AppStore care stiu sa playeze din retea (share-uri, ftp, webserver) sau via USB.

Vad ca a inceput sa apara pe mai multe shop-uri din .ro: Laptopuri & Tablete - Tablete - PCcommerce.ro