@dark: eu nu am problema cu faptul ca jocul este un port, problema e ca este un port prost.De obicei, cand portezi ceva, logica dicteaza sa faci acel port ori cu imbunatatiri mai mici sau mai mari, ori cat mai apropiat de cel original, nu sa scoti lucrurile care au facut originalul un joc clasic, si sa le inlocuiesti cu niste chestii nepotrivite, dintr-un motiv sau altul.

@tudy: Nu sunt de acord cu ce zici tu, daca esti fan al unei serii de jocuri nu inseamna obligatoriu ca trebuie sa etichetezi jocul ca fiind "must have", insa dupa cum am spus, eu sunt de parere ca numele unui joc nu este egal cu garatia calitatii (mai ales in vremurile astea cand developerul se schimba de la joc la joc, de ex. Devil May Cry, dar asta e alta discutie).

Dati un ochi aici: NeoGAF - View Single Post - Ninja Gaiden Sigma Plus (Vita) |OT| A port of a port, of course, of course, iar daca puteti trece peste aspectele negative ale acestui joc, go for it.
Pe mine m-a descurajat deja primul lucru scris, 30 de fps instabil, care este dealbreaker automat la un joc la care episoadele anterioare rulau la 60 fps.De asta nici nu imi doresc deocamdata achizitionarea unui Vita, nu vreau sa suport incompetenta si/sau lenea.Wipeout si Ridge Racer la 30 fps consider ca e rusinos in anul 2012.Daca vreau sa joc astea la 30 fps, pai mai bine le joc pe PS1, unde tehnologia nu permitea mai mult.
Anyway, rant over, si spor la jucat