Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Deci s-a lansat si Playbook, pardon Ipad 3. Felicitari celor de la Mar. Curand or sa ajunga la fel de comerciali ca si ceilalti. Un model pe an si apoi doua eventual, nu de alta, dar sa creasca miliardele alea. In fine. Jucaria este mai putoarnica din toate punctele de vedere (procesor, ecran, pana la urma are 1GB RAM? ), dar nimic nou la dizain? Nimic nimic? De ce totul se bazeaza pe sa ai (cum suna asta, sper sa fie corect ca sa nu ma trezesc pe bash) doar modificari sub capota? Da ce este, DACIA? Sincer, ma asteptam la ceva nou din punct de vedere "artistic". Un ecran flexibil, ca sa imi pun iped-ul pe picior in timp ce fac jogging, nu stiu, ceva diferit acolo. Macar un buton mai stramb din fabricatie. Acu nu imi sariti in cap. Jucaria este fantastica, dar pacat ca doar din punct de vedere cai putere.
Acum nu te supara pe mine, dar esti cam "hater". Gandeste-te putin doar la acel ecran superb cat a fost de muncit, la procesor, quad graphics etc. , daca mai faceau si un redesign complet la anul ce mai vindeau ?? Apple scoate un design nou o data la 2 ani. E de inteles. E aproape imposibil sa scoata un nou redesign in fiecare an, daca scazi vreo 3 luni de productie pt a face stocul pt lansare, mai ramai cu vreo 9 luni sa lucrezi / testezi un design nou ceea ce nu cred ca e posibil.

Plus ca nu se merita din punct de vedere financiar. Primul an vand noul desgin, al 2-lea an vand acelasi design dar cu soft nou (vezi siri) si hardware upgrades.
Ar fi stupid si imposibil sa faca un redesign in fiecare an. Its a tablet la urma urmei ! Un ecran in forma de dreptunghi, nu ai f multe posibilitati. Ceea ce visezi tu ecran flexibil etc.....vor trece cel putin 5-10 ani pana vom vedea asa ceva in mass market.

Acum probabil cum sunt multi apple-fanboys asa sunt la fel de multi apple-haters. Dar vorba aceea, nu-ti place, cumperi altceva.