Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
mark
Cat de corect poti sa vorbesti domnul meu. Asa e. Daca vroiau nu puteau pune bateria de pe noul iPad anul trecut in iPad 2? Putea, si aveam autonomie 20 ore. Acum poate ne trezeam cu una si mai si. Totul se rezuma la bani, clar.
Cum sa se rezume la bani mark? Ce-a facut Apple cu bateria aia e un mic miracol in sine. Arata-mi te rog un alt producator care a reusit de anul trecut sa dubleze capacitatea bateriei (70% actually) dar sa pastreze aceeasi greutate/marime/pret. Si sa o mai si produca in 65 milioane de bucati. Eu cred ca unii nu inteleg ce inseamna toata nebunia asta. Si sper ca si pentru iPhone 5 sa mearga pe acelasi principiu si sa mareasca macar cu un 25-30% capacitatea bateriei 

Originally Posted by
mark
Acum poate ne trezeam cu una si mai si.
Tu chiar crezi ca la Apple se trezeste unul dimineata si spune "Evrika, m-am trezit cu o baterie mai mare!"... Si chiar daca ar face-o, ar veni raspunsul de la chinezii aia mici si maltratati prin fabrici: "Sorry sefu', dar nu putem mineri noi atata lithium cat ai visat matale!".
Asa ca, eu zic sa spunem merci ca n-au trecut pe Fuell Cell, ca nu mai aveam voie nici cu iPad-ul prin avioane 

Originally Posted by
razvanrazy
Citisem un articol zilele trecuta cum ca incarcarea dureaza mai mult si terminalul se incalzeste mai tare decat iPad2, din cauza bateriei.
Sigur nu vorbeau despre incalzire (warm, nu hot) in colt? Mai exact, acolo unde este chipul 4G (care consuma si se incalzeste, nu gluma)... Caz in care, pe mine ma lasa rece... ca n-o sa vad 4G pe la noi in urmatorii ani