Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin
mark, cred ca in continuare vorbesti in necunostinta de cauza. In primul rand estimarile sunt ca la noul iPad se castiga mai putin decat la iPad2 (nu era diferenta mare in calculul pe componente, cred ca erau aproximativ 10-15 USD mai putin, dar la 65 milioane de unitati iese o suma enorma). Daca se rezuma totul numai la bani asa cum spui tu, puteau sa lase foarte linistiti aceeasi baterie care sa tina 3-4 ore si sa spuna: "Sorry, dar Retina si 4G consuma mult! Daca doriti un tablet care sa tina 10 ore, avem iPad2". La fel, daca era vorba numai de bani, puteau sa lase iPad2 la acelasi pret (ca se vinde inca foarte bine) si sa scoata noul iPad cu 100-300 USD mai mult (si tot s-ar fi vandut).
In al doilea rand, daca "cu taraita" la voi inseamna rezolutie de 4 ori mai mare, dublare GPU, dublare RAM, baterie cu 70% mai mare, viteze de 20 de ori mai mari pe 4G, de 7 ori mai mare rezolutia la camera iSight, Bluetooth 4.0... atunci pe cuvant ca eu nu mai inteleg cum pot fi multumiti unii oameni. Mai ales ca vorbim doar de diferenta de un an. Nu stiu ce-ati fi vrut, dar probabil sa fie ecranul rotund (ca sa fie inovativ), sa aibe 4GB RAM, 8 core-uri si sa ruleze Windows... Sorry, dar ma depaseste. Adevarul e ca unii nu pot fi multumiti niciodata.
P.S. Imi cer scuze daca in ultima vreme par mai irascibil... dar cred ca am obosit si eu... sau poate ar fi timpul sa las in locul meu pe cineva mai intelegator...