Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
Laurentiu
Am si eu o intrebare de noob. Ca viitor de ipad voi putea trasnfer pe ipad ce am cumparat pentru iphone sau trebuiesc cumparate toate din nou?
Presupun ca ai vrut sa spui "viitor posesor de ipad", right?
Well, in cazul in care esti deja posesor de iPhone (presupun ca i4 sau i4S), te loghezi pe iPad cu contul tau de AppStore, si in Update, Purchased, Not on this device... vei avea acolo tot ce ai luat deja pe iPhone. Dai un click si incepe downloadul la aplicatia/jocul dorit. No extra fees.
Also, daca te vei plimba pe AppStore si dai peste o aplicatie care ai cumparat-o deja pe iPhone, vei vedea ca nici nu o mai poti cumpara odata (din greseala). Ai doar optiune de Install.
Singura problema o vei avea cu aplicatiile care nu sunt "universale" (adica facute sa mearga pe orice - nu in ideea ca nu ar merge orice, ci doar ca nu sunt optimizate pentru rezolutia iPad-ului, tu fiind nevoit sa le dai 2x)... iar aici s-ar putea sa merite sa iei varianta pentru iPad a jocului sau aplicatiei. Avand insa iPhone 4/4S, de obicei aplicatiile si jocurile in varianta HD ar trebui sa fie super ok. So, no worries!
P.S. Poti face acelasi lucru cu upto 5 idevice-uri. Mai multe n-am testat 
---------- Post added 17-03-2012 at 02:26 AM ----------
Intre timp se pare ca Apple a dedicat o sectiune speciala aplicatiilor si jocurilor care deja sunt optimizate pentru Retina display. Check them in here: Connecting to the iTunes Store.
Vad ca titlurile mari deja au primit upgrade pentru Retina (no extra fees also!). Infinity Blade II, Galaxy on Fire 2 HD, Mass Effect Infiltrator, Real Racing 2 HD, Labyrinth 2 HD, and so on... Au un mare plus de la mine, pt. ca mi-era frica sa nu vad chestii gen "Real Racing 2 HD Retina" or something, ca sa platim extra cash si pt. ele.