Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
mark
Azi s-a re-deschis (dupa ce s-a mutat magazinul) MediaGalaxy si am fost sa-l vizitez. Au adus foarte multe tablete, cred ca mai toate, si le-am butonat. Am ajuns la o concluzie si vreau sa va intreb pe voi: care ati butonat un Samsung Galaxy Tab 10.1? Ce parere v-a facut? Nu ma intorc de la iPad 3 doar ca sunt curios ce parere v-a lasat tableta asta, apoi v-o spun pe a mea.
Pentru Galaxy Tab ar fi bine sa discuti in threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f33...ng-galaxy-tab/
Pe scurt insa, parerea mea: lag, lag, slab, foarte scump pentru ce ofera, nu are nici macar AMOLED, iar suportul este tipic Samsung (adica mai repede il spargi sa pui ICS decat sa speri ca va veni ceva de la Samsung). In plus, deja au scos Galaxy Tab 2 10.1 (iarasi tipic). Eu i-am zis PASS si nu-l pot recomanda nimanui. E jenant ca pentru varianta de 10.1 sa vii cu procesor de 1Ghz in timp ce pe variantele de 7" si 7.7" sa vii cu 1.2 si 1.4Ghz. Cel mai atractiv (pentru mine, ca alternativa mai "mobila") din linie ar fi Galaxy Tab 7.7 care e cu Super AMOLED Plus, procesor la 1.4Ghz, baterie 5100mAh.