Quote Originally Posted by pom4na View Post
orcum nu m-a impresionat nici pe PC primul
Poate nu ai avut rabdare sa-l joci. La inceput este poate prea complicat, cu atatea povesti aruncate catre tine, dar daca ai rabdare si il iei pas cu pas jocul este FOARTE frumos si captivant. Nu stiu, mass effect se putea juca de 100 de ori si tot aveai lucruri de descoperit.

Conturarea personajului in functie de propriul caracter, zecile de povesti pe langa povestea principala, libertatea de a calatori de la un sistem solar la altul, gameplay-ul, si povestea in sine, care mie unul mi s-a parut originala, pun jocul asta in top 10 jocuri jucate de mine.

Daca ar fi sa aiba un minus, ar fi ca este prea complex, desi nu este un minus in adevaratul sens al cuvantului. Depinde de preferintele fiecaruia...

Mie unuia, mi-a placut la nebunie Mass Effect, si astept cu nerabdare continuarea povestii, sper doar sa nu o dea Electronic Arts in bara...

P.S. Daca chiar este sa spuneti ca nu v-a impresionat cu nimic, macar aduceti si niste argumente cat de cat valabile, nu aruncati "punga cu gunoi" in curtea vecinului si apoi va faceti ca nu stiti nimic.