Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin
Sa va zic eu ceva... de o sa radeti de mine probabil. Eu as fi luat noul iPad 3 si doar daca upgrade-ul ar fi insemnat trecerea de la 512MB RAM la 1GB RAM. Dap, eu sunt genul acela maniac care sta cu cate 20-30 de tab-uri deschise in Safari si n-am chef de refresh. Pentru Apple upgrade-ul asta a fost atat de minor incat nici nu vorbesc despre el (de fapt e tipic lor, la niciun iPad nu au vorbit despre memorie, decat ca e suficient ca totul sa fie OK). Well, pentru mine 1GB RAM este mult mai mult decat OK... mai ales ca iOS-ul chiar lucreaza frumos si cu 512MB RAM (fata de Android).
Retina pentru mine e chiar "revolutionar" pentru ca eu chiar citesc mult pe iPad. Nu detin un Nook sau Kindle, deci pentru mine e device-ul nr.1 in ceea ce privesc publicatiile (am cateva zeci de subscriptions via Zinio) si cartile. La fel si daily news (traiasca Pulse), nu le mai citesc de mai bine de un an pe PC. E mult mai lejer/comod sa stau aruncat in pat/canapea cu o cafea alaturi si sa "swipe-uiesc" pe tablet.
Partea frumoasa la upgrade-ul de rezolutie este ca 99% din carti vor fi la fel de mari... textul fiind doar afisat mai lizibil. Mai greu va fi cu revistele, si mi-e frica sa ma gandesc ca le vor upgrada la rezolutia aceea (ar insemna 2x sau 4x in size). La fel si jocurile care se folosesc de texturi. Cele care merg pe vectori vor ramane la fel de mari.
Eu sunt genul care stau (at home) cu maxim 50% brightness (chiar 40% cand am perioade mai lungi de "lectura"). De aceea tot trag speranta ca la monstruozitatea de baterie noua voi stoarce undeva pe la 12 ore. Dar, asta ramane de vazut/testat.
Cat despre caldura... pe langa faptul ca 3G/4G-ul la mine va fi folosit ocazional, eu folosesc si un case din acela "super-slim", asa ca probabil nici nu s-ar sesiza.
Imi place la nebunie ce se intampla in lumea AppStore... deja sunt sute de aplicatii/jocuri optimizate pt. "Retina iPad". Pentru cei care chiar simt diferenta, e un mare plus. Mai ales ca upgrade-ul e free.
P.S. Ca sa va faceti o idee de ce iubesc modul de lucru al celor de la Apple cu Retina... pe un laptop de 15.6" Asus ma chinuie ENORM faptul ca Windows-ul nu stie sa faca upscale ca si iOS-ul. Mai exact, laptopul are rezolutie 1920 x 1080. Credeti-ma, ca in default DPI, e ILIZIBIL. Nu se poate citi nimic, atat de mic este. Trebuie sa-l duc pe la 150% DPI, si atunci apar problemele... aplicatii care se labarteaza prea mult, altele care au dialog box-uri prea mici sau prea mari, bucati de text care nu trec in 150% DPI... Ma omoara cu zile. Ori la iOS, indiferent ca esti in 1024 x 768 sau 2500 x whatever, toate lucrurile au acelasi scale, doar ca se vad mai bine. That's what i really love! Sper ca si la Windows 8 sa vedem asa ceva, ca altfel... grr...