Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
mark
Monky, ai posibilitatea sa mergi personal in Germania si sa cumperi de acolo iPad 3? Am auzit ca se poate cumpara de acolo insa nu se trimite la noi in tara, nu se fac livrari de acolo.
Trebuia sa am in perioada asta un drum... dar din pacate pt. ca merg sa pun la punct niste retele si servere pe-acolo, ar insemna sa stau cel putin 10 zile. Insa pot apela la cei de acolo sa-mi cumpere (si eventual sa le faca un mic test inainte sa trimita - sa nu fie probleme gen pixeli morti sau mai stiu eu ce). Mai problematic e ca s-ar putea sa fie inca probleme cu stocurile. De exp. anul trecut, la MediaMarkt, pentru ca nu au venit suficiente la lansare, s-a facut tombola... doar castigatorii puteau cumpara (era sa ma tzepuiesc, eu am crezut ca participantii la tombola castiga un iPad 2) 
Astept un raspuns, mi-a promis cineva de acolo ca se uita in Germania si Olanda (Olanda fiind la 50KM or so de ei - e super fun sa vezi cum nemtii se duc la supermarket in alta tara
Cum primesc si eu un raspuns, postez aici. Oricum nu ma mai grabesc... si la iPad 2 am asteptat la preorder de mi-au sarit capacele. Il voi avea, one way or another!