Driver San Francisco, tocmai l-am terminat si trebui in primul rand sa mentionez ca genericul de la sfarsit a fost unul dintre cele mai lungi vizionate... in fine, desi detest ubisoft acest joc a fost excelent, gameplay bun si inovator.

+gameplay-ul shift mode cu siguranta aduce multe optiuni acestui tip de joc.
+story/plot-ul care sa contopit bine cu gameplay-ul.
+una dintre cele mai excelente selecti de masini, de la american muscle cars (mi-a placut sa ma bucur de Trans Am) pana la Adi Q7 si multe altele, ai parte de tot cam tot ce vrei, american muscle, exotic, utilitare, transport in comun, sedan, wagon, SUV etc.
+grafica excelenta, mai ales in cea ce priveste masinile, tuturor chiar si celor mai nesemnificative sa acordat atentie.
+shift system, stiu ca l-am mai mentionat dar mi-a placut mult.
+voice acting-ul, excelent.
+personajele, am fost surprinse cat de mult dialog exista in jocul acesta.
+muzica buna.
+in general sa acordat atentie la detalii.
+fiecare masina a fost unica nu doar prin design dar si prin cum se controla.

-DRM-ul Ubisoft.
-AI prost...
-are cateva elemente ridicole, cum ar fi doi fosti politisti de patrula care se decid sa faca cateva pagube unor infractori folosindu-se de masina proprie sa distruga marfa, va intrebati porbabil care este problema ? Simplu masina pe care o detineau era un Audi Q7... cam scumpa si pentru asa ceva si pentru buzunarele lor...

In ciuda unor mici probleme m-am bucurat pe deplin de joc si sincer il recomand.