Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
Mythul
Pana la urma care e adevarul cu incalzirea? Daca ii scazi brightness-ul se raceste si e ca ipad 2 sau ramane warm orice ai face, indiferent de aplicatia rulata?
Avand in vedere ca incalzirea are loc doar in partea din stanga jos, ma indoiesc profund sa aiba legatura brightness-ul mare. Probabil ca brightness-ul mai mare ar "ajuta" cu un grad-doua in plus (e normal), dar eu cred ca de incalzire este responsabil A5X-ul cu al sau Quad Core GPU. Repet, eu pana acum nu am vazut (de fapt senzorul de temperatura infrarosu) temperaturi mai mari de 35.5 grade celsius (la cateva ore de gaming in timp ce faceam instalari). Tinand cont de temperatura ambianta (24 grade celsius in camera), e posibil ca la vara, fara AC, sa se duca mai sus. Aici ar trebui sa se tina cont ca Apple spune clar "Operating temperature: 32� to 95� F (0� to 35� C) - Nonoperating temperature: -4� to 113� F (-20� to 45� C)". Cu alte cuvinte, ei nu mai garanteaza functionarea unui iPad atunci cand il folositi intr-un ambient de 35 grade celsius. La fel cum au garantat si pentru iPad 2 si iPad 1. Cu toate acestea, eu le-am folosit si in timpul verii fara probleme. Sa vedem daca acelasi va fi cazul cu iPad3-ul.
Actually... maine voi face un test (azi nu pot, am de sarbatorit fratele - btw, La Multi Ani si lui Graft!), si ma gandesc sa dau drumul la AC si aeroterma astfel incat sa duc temperatura din camera la 35 grade... timp in care sa incerc o sesiune de gaming.
Intre timp am facut si un test cu cele 3 iPad case-uri pe care le am (si 2 "huse" - mini gentute). Din cele 3 case-uri, 2 sunt compatibile 100%, al treilea fiind de tipul "ultraslim" nu se potriveste (e posibil sa mearga daca-l fortez, dar am zis ca nu e cazul). Ambele huse de transport sunt ok.
Referitor la baterie... pana acum se descarca exact in acelasi ritm cu iPad 2-ul. Chiar am facut un test side by side in timp ce rulau un demo, si am consumat 5% pe ambele. Sa nu uitam ca totusi iPad 3-ul afiseaza in rezolutie de 4x mai mare... ceea ce inseamna ca eficienta e mult mai ok pe noul iPad.
P.S. Nu incetez sa ma minunez la icons... O sa vedeti cand il luati... Pur si simplu un amarat de icon pe desktop arata de parca ar fi o mica opera de arta. La urma urmei, icons-urile acelea minuscule au de fapt 512 x 512 px 
P.P.S. Mythul, nu e adevarat ca e warm indiferent ce ai face. Asta cu un brightness pe la 60%. A sta cu el la 100% ar insemna sa-mi dau singur foc la ochi (e prea mare luminozitatea). Si-asa dupa ceva ore de stat pe iPad la 60%, cand merg la PC trebuie sa stau 2-3 minute sa ma obisnuiesc cu monitorul...