Duni: mai e un pic pana la un test complet. Nu de alta, dar eu am preferat sa-mi fac toate nebuniile de teste (pt. ca au facut altii destule de baterie pe net). De exp. pe mine m-a interesat cum se aude noul iPad (maine trebuie sa-mi iau testerul audio de la reparat si revin - momentan pot sa dau doar detalii subiective, legate de urechea mea si a celor pe care i-am rugat sa asculte). Cum merge GPS-ul, daca imi merge 3G-ul bine. Daca imi crasheaza ceva. De incarcat... nu m-a deranjat... pentru ca l-am pus cand m-am culcat la incarcat si l-am luat dimineata. M-a tinut toata ziua, asa cum o facea si vechiul iPad. Ba chiar pot spune ca mai am 30% baterie.

Acum, legat de sunet... i got to say i'm impressed! Nici dracul nu a vorbit de speaker... asa ca incep sa ma intreb daca nu cumva asta al meu e o exceptie. Deci pentru mine, se aude de n ori mai bine. Si nu in sensul ca mai tare... ci chiar are basii mai ok iar inaltele nu sunt atat de stridente ca la 2. Imi pare rau ca nu mai am si celalalt iPad3, ca sa le compar side by side. Repet, nu se aude mai tare, dar parca e un upgrade de la un speaker cheap (care totusi nu gajaie sau distorsioneaza... asta ca sa nu fiu rautacios) la un speaker care are o plaja mai mare... se duce mult mai jos. Asa, ca fapt divers, ultimul test in baie (nu radeti), aveam impresia ca am si un mic subwoofer

Legat de Retina... azi am avut sansa (oops, deja e ieri) sa-l "testez" pe mai multe categorii de useri. Inclusiv pe oameni care n-au vazut in viata lor un iPad. Si pot spune doar atat... cei care aveti probleme cu ochii (gen 3 sau 4 din 10 la vision, or worst), nu-l cumparati. Mai bine dati banii pe o pereche buna de ochelari sau o operatie la ochi. Deci cine nu poate vedea diferentele (chiar si de la 30-40cm), in special la text sau content Retina, sa spuna Pass, si eventual sa-si cumpere un tablet cu Super Mega Absolute Ultra AMOLED... pentru ca se va simti mai bine. Personal, inca nu ma pot obisnui ca totul sa fie atat de crisp! Repet, la content gen text sau Retina. Pentru ca daca puneti un o imagine de 2 lei (de exp. ceva in 1024 x 768), pe amandoua se va vedea aproape identic. Diferente doar mici de culori, saturatie, contrast. Si un negru ceva mai negru pe iPad3. Insa in momentul in care ati pus o imagine mai serioasa (eu de exp. mi-am descarcat cate ceva de proba din 7D, la 18Mpx)... diferentele sunt de la cer la pamant!

Mai rau este ca (si ma repet), veti incepe sa urati orice e legat de 480p, 1024 & Co. Thumbnail-urile in rezolutii mici, compresii mari la .jpg-uri... se vor vedea imediat (de fapt sar in ochi in special daca este text pe langa ele). E ca si cand ai avea o imagine in 320 x 240 inconjurata de un text randat mai sus de FullHD, cu un antialiasing de zici ca lucrezi vectorial si adaugi un 16X FSAA.

Partea cu incalzirea... eu zic ca am rezolvat-o cu un case Momax. Dupa ce l-am pus, mai sus de 33.5 grade n-am mai vazut. Nu e o solutie (ca totusi caldura aceea se duce undeva), dar pentru cei care nu vor sa mai simta asa "hot" la maini, e ok. Sper sa gasesc un case gen "mesh", care sa lase sa iasa si caldura mai repede...

Cam atat momentan... ma duc sa incerc sa-i termin bateria de tot.

P.S. GPS-ul merge brici, 3G-ul ceva mai bine pe SIM-ul de la RDS. Voi reveni cu teste.