Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
VIP Member
Cateva intrebari scurte (daca nu-si au rostul aici va rog sa imi spuneti unde sa le mut, sunt mai mult generale decat pentru iPad 3):
a. In aplicatia Youtube - cum se poate configura rezolutia? Pe PC poti alege pana la 1080 daca permite upload-ul. Aici am inteles ca nu prea merge, isi ia automat maximul sau ce face? In browser am intrat pe youtube, am doar HQ on sau off....
b. Exista o aplicatie gen Total Commander (un file manager) pentru iPad? Ce recomandati? (ce am gasit eu permite managementul doar celor din cloud sau al transferurilor, eu vreau sa vad structura interna a folderelor).
c. La inregistrare am facut cont pe Romania, pe App Store vad doar comentarii de la useri romani si sunt cam putine... se poate schimba asta sau trebuie sa fac un cont nou?
d. (si cea mai ciudata intrebare) Jocurile au demo? Adica ok, sa zicem ca vreau sa iau Infinity Blade 2, e laudat, arata super, dar am cum sa il testez cumva inainte sa il cumpar?
Am facut testele pentru defectele de care s-a scris aici - al meu nu are nicio problema cu afisajul/iluminarea.