Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Senior Member
Tocmai ce am ajuns de la Flanco, dupa 3 ore de stat in magazin la ei, am reusit intr-un final sa-mi recuperez banutii.
Am fost de la ora 9, la deschidere, le-am aratat problema la baieti. Au luat ipad-ul, au facut poze la ecran, l-au verificat pe toate partile etc.
Am fost intrebat daca am depasit 48 de ore de cand am cumparat produsul, le-am confirmat ca a fost luat sambata, la orele 12.00.
Au verificat stocul, aveau model de schimb, mi-au confirmat ca mi-l schimba doar ca dureaza, procedura, au dat telefoane la manageri, sefi, nici ei nu mai stiau la cine sa apeleze.
La un moment dat am fost surprins sa aud, ca ei suna chiar la importatorul direct, sa verifice daca produsul a fost livrat in Romania > Flanco (asta chiar daca eu aveam factura, serie, etc)...WTF ?
Dupa acele cateva ore de asteptare, in care ei habar nu aveau cum sta treaba cu schimbarea produsului, sau ma rog cum se procedeaza in mod normal in astfel de cazuri, ma trezesc cu un domn, cu care nu vorbisem pana atunci, imi pune ipad ul in brate si zice: NU-L PUTEM SCHIMBA, TREBUIE SA VA DUCETI IN SERVICE . wtf ??????
Atunci am cerut sa vorbesc cu un manager, sau cine mama draq se ocupa de imbecilii se acolo, sa mi se spuna si mie cum imi pot recupera banutii, si de ce a trebuit sa astept atatea ore pentru schimbarea unui produs defect...
Centrele Flanco, oameni angajati, habar nu am cum si de ce, pe ce criterii, stiu doar ca am stat 3 ore intr-un magazin, unde toti se uitau unul la cealalt, fara sa stie care este ''procedura'' cum zic ei, in astfel de cazuri.
Trist, foarte trist !
ps: Managerul: Eu nu vad un defect, ce aveti acolo, dar se pare ca aveti dumneavoastra o slabiciune.
ps2: am avut timp sa verific si modelul expus, 16 gb white one, avea aceeasi problema ca si al meu, in acelasi colt al ecranului.
ps3: Mii de multumiri lui MonkY, sincer nu cred ca observam vreodata acel defect, la cumparare recomand a se studia cu atentie ipad ul.