Are multiplayer dar e un sistem mai ciudat. neconventional.

In primul rand o sa observi mesajele lasate pe jos de altii. Mesaje care te pot ajuta sau te pot induce in eroare. Din fericire exista un sistem de rating, si daca vezi ca are rating mic, iti poti face o opinie.
In al doilea rand o sa observi pete de sange lasate de alti jucatori. Astea iti arata prin intermediul unui spirit "rosu" modul in care a murit respectivul, care poate fi de mare ajutor.

Multiplayerul propriu-zis decurge astfel. Cand mori treci in soul form. In acest mod ai viata la 50% (75% cu un inel care il gasesti in primul nivel). Deci e de preferat sa invii. Ca sa faci asta ai 3 posibilitati.
1. omori un boss pe care nu l-ai mai omorat.
2. folosesti un "blue stone". acum poti fi chemat de alti jucatori in lumea lor ca sa-i ajuti sa omoare un boss. daca reusiti iti vei recapata trupul (de asemenea am inteles ca primesti un rating, ca sa stie si altii cat de folositor ai fost)
3. folosesti un "red stone". acum intrii in lumea altui jucator, si iei locul unui boss. daca reusesti sa omori jucatorul din lumea aia iti recuperezi trupul.

Evident poti si tu chema pe cineva sa te ajute (2 maxim parca am citit) sau poti fi invadat si trebuie sa fii mult mai atent sa nu te omoare.

Cam in asta consta multiplayerul. Nu am incercat inca nici blue nici red stone-ul, deci nu-ti pot da mai multe detalii.