Acesta este un thread cu o intrebare inchisa: da sau nu? Yin sau Yang? Pro sau contra? Este firesc, din pacate, sa se ajunga la discutii "a" versus "b". Intrebarea era "este device-ul tableta sau smartphone" o consola de jocuri, puteti sa-l priviti ca atare? Si primul post incearca sa defineasca acel concept, definitie fara de care n-am fi avut la ce ne raporta si poll-ul n-ar fi avut niciun sens.

Eu ma intreb: de ce este nevoie de tagging cu orice pret? De ce trebuie sa incartiruim neaparat tableta sau telefonul in acea categorie?

Parerea mea este ca device-urile respective nu pot fi catalogate drept console de jocuri pentru ca, in opinia mea, nu sunt device-uri create sau promovate pentru a fi folosite in primul rand (sau exclusiv) pentru jocuri, indiferent de optiunile de alegere sau utilizare ale unora sau altora. Asa ca am votat nu.

Dar eu ma joc pe iPad si pe smartphone-ul meu Android, si-mi plac la nebunie jocurile respective, desi detin Game Boy, Ps1, Ps3, Xbox 360, Cd-i etc. Astfel, daca MonkY ar fi intrebat "sunteti de acord sa promovam in grad thread-ul jocuri iPad si sa-l facem sa devina sticky si sa sa numeasca iPad Gaming Club as fi spus daaaa! si m-as fi pregatit sa contribui cat pot si eu. Asa, votul meu si parerea mea este irelevanta pentru comunitate, nu vad ce este constructiv in faptul ca eu nu-l privesc ca pe o consola de jocuri, desi imi place sa-l folosesc pentru joaca.

MonkY, postul asta nu este un repros, ci doar o invitatie spre a ne reintoarce la scopul demersului tau. Ne jucam pe ele? Ne plac? Hai sa nu mai discutam daca sunt mai mult sau mai putin bune decat Ps3, Xbox, berea Ciuc sau tenisul de camp. Vrei sa le consideram platforme de joc la fel ca pe celelalte? Pai, sunt deja platforme de joaca pentru multi dintre noi, so I vote yessss!

Altfel disputa tinde sa arate prea mult a litigiu intre confesiuni, spiritualitatea ii uneste pe oameni, religia ii desparte.