Eu zic ca e pacat sa citam din context Pentru ca nu am vorbit de excluziune

Doar cateva randuri mai jos am discutat despre faptul ca apreciez iPad-ul si ca probabil as da banii pe jocurile de pe aceasta platforma. Dar nu as da exclusiv banii pe acestea, ci si pe aplicatii, filme, muzica, abonament de date etc. Iar cuvantul exclusiv cu siguranta suna cunoscut in randul consolistilor, nu ?! Exclusiv este Uncharted pe PS 3, exclusiv este Gears of War pe Xbox, iar iPad este orice altceva dar nu in mod exclusiv o consola . Este SI o consola, dar acest titlu, repet, exclusiv, ramane in continuare destinat lui 3ds si PS Vita, din punctul meu de vedere. Pentru ca ele au fost "procreate" spre a rula jocuri. Apoi ar mai fi exact pacatul PC-ului, in cazul tabletelor. Parca chiar MonkY spunea ca, un anume joc, nu imi amintesc exact care, urma sa apara doar pe iPad 3, si-atunci ce te faci daca ai iPad 2 ?

Sigur ca, citand din context, putem afirma ca si PC-ul este o consola, pentru ca intruneste toate conditiile pe care le intruneste si un iPad, fara indoiala. De asemenea, citand din context, gasim post-uri care sanctioneaza exact faptul ca lumea se ia de device-urile Apple. Totusi, eu nu caut razboi, ci doar nu inteleg, de ce se face referire atat de des la iOS si la produsele Apple. In fond, jocuri asemanatoare, multiplatform, se ruleaza si pe Android.

Quote Originally Posted by cryyo View Post
Nu e domne nici un razboi, stai linistit. Nu fumega nimic, deci n-a fost nici un foc.
Poate MonkY a vrut sa vada cand s-a gandit la acest thread nu neaparat daca tableta se poate numi consola (mai putin important) ci cati dintre noi ar fi dispusi sa migreze spre o tableta dinspre o consola.
Bine, cei cu mai multi bani le vor avea pe amandoua. Case closed !!!
Quote Originally Posted by MonkY View Post
Corect, nu e niciun razboi. Sincer, eu nu m-am gandit la migrare... cat la convietuire
Quote Originally Posted by cryyo View Post
Da, corect, ca mi-am editat postarea.
Si mai ziceam acolo ca cei care vor dispune de finante la vor avea pe amandoua si se inchide cazul.