"It is quite easy to imagine a world where an iPad is more powerful than a home console, where it wirelessly talks to your TV and wirelessly talks to your controller and becomes your new console," Capps said in an interview.
Pai si atunci se cam duce dracului conceptul de tableta-consola nu? Daca are controller si comunica cu TV-ul se apropie de consolele traditionale.

Daca citesti declaratiile alea inseamna ca esti naiv. EA nu transfera jocul, transfera franciza, o "adapteaza" pentru piata casual. Pai tu compari Dead Space de pe console cu Dead Space de pe PC/console? De Mass Effect nici nu mai zic. Eu ma refeream la etapele de dezvoltare ale unui joc asa cum sunt parcurse, de la concept, programare, testare, etc. Nu sunt informatii culese de la PR, sunt experiente traite personal.

In fine, am impresia ca ai pornit discutia asta unde e clar si dupa poll ca parerile sunt impartite, doar pentru ca vrei sa demonstrezi cat de mult ai tu dreptate. E OK. Si eu am facut asta de multe ori pe-aici doar ca tu acum nu prea ai cum sa-ti dai singur ban

Daca ai un cires si un mar (ha, mar, vezi analogia) si amandoua fac fructe pe care le mananci, daca-ti plac merele nu poti sa vii sa sustii ca au acelasi gust ca ciresele pentru ca oricum sunt fructe amandoua. N-a zis nimeni pana acum ca nu putem trai fericiti cu ambele platforme si sa ne bucuram de ele, dar nu inteleg de ce tii tu mortis sa ne demonstrezi noua ca merele pot fi considerate cirese.