Quote Originally Posted by MonkY View Post
---------- Post added 28-03-2012 at 01:37 PM ----------

[/COLOR]Deci... ce spuneati voi de Flanco, dar Fereasca Sfantu' sa ajungeti la service eMag! Am mers azi sa schimb iPad-ul (cu cele 2 defecte). Vai de capul meu cate ineptii am putut auzi in atat de scurt timp. Dupa ce am incercat sa explic ce si cum, s-a dus tanti aceea de la birou pana in spate, si s-a intors spunand "Nu are defect". Mi-a luat ceva timp sa inteleg ca in loc de defect de led-uri si totul galbui... ea a inteles ca am o dunga pe ecran. N-am mai rezistat si am zis sa cheme pe cineva de la service, care intelege romaneste.

A venit omul de la service. Ii explic cum e cu cele 4 led-uri care se vad... Si-mi zice "Asta nu-i defect, ca doar nu te uiti la un iPad din unghiul ala". Deja ma apucasera toti dracii, si am inceput munca de lamurire, ca iPad-ul mai sta si el pe birou, si-ti sar noaptea alea in ochi. In plus, mai aveam 2 iPad-uri la mine, sa-i arat ca acelea nu au defectul respectiv. Stiti ce mi-a zis? "Poti sa pui 10 iPad-uri unul langa altul, fiecare va fi diferit".

I-am zis "nene, stii ceva... nu are rost. Vreau sa ma folosesc de garantia aceea de retur in 30 de zile. Vi-l dau inapoi si vreau sa iau altul". A inceput sa-mi spuna cum ca nu mai sunt pe stoc de o saptamana (desi ma chemasera azi pentru ca azi au adus pe stoc)... In fine, l-am lasat acolo pentru garantia lui peste si astept sa-mi dea un telefon ceva sa merg sa ridic un altul. Traim in Romania, si asta e suficient!
Ah, si inca o ineptie scoasa de tipul de la service. Spune el: "Apple schimba orice device care sufera de backlight bleeding". Imi venea sa-i zic ceva... adica ei nu-mi schimba cand iti sar in ochi 4 led-uri si se vede totul galbui... dar l-ar schimba daca ar avea defect de backlight bleeding - de care sufera orice LCD cu backlight (mai mult sau mai putin, dar tehnologia nu poate trece peste problema asta... decat la plasme si OLED). Deci nu stiu cum ii angajeaza acolo... dar mie mi-a fost suficient...
De ce nu incerci sa mergi la Noumax? Cu mine cel putin s-au comportat super-profesionist. Dupa aproximativ o luna am primit mail de la Apple support cu un scurt chestionar cu privire la cum a decurs operatiunea si daca am fost satisfacut de servicii, deci sunt intr-adevar autorizati sa faca asta. Oh, by the way, iPad-ul cu care mi l-au schimbat a venit din Anglia, spun ei. Eu am fost la ei intr-o vineri. Luni dimineata m-au sunat sa-mi ridica noul iPad, asta daca-ti faceai probleme cu timpul de asteptare. Si ti-l schimba pana cand esti multumit. Imi aratasera un teanc de iPad-uri (literalmente, erau aproximativ 15 cutii) ale unui singur individ caruia ii tot veneau iPad-uri cu blacklight bleeding si el le tot refuza, iar ei tot comandau altele.