Single post: Tabletele si smartphone-urile pot fi considerate console?
-
Senior Member
Nici 1% nu pot spune ca o tableta sau un telefon poate fi numit/a consola, tot timpu mi s-au parut doar un simplu moft, nu vad sensul si rostul pentru a cumpara asa ceva pentru gaming. Da da..dar nu iei pentru gaming, iei pentru filme si aplicatii, deci iau un ipad de 15 milioane, ca sa intru intr-un metrou plin sa stau precum sardina si sa scot o placa ca sa ma uit la serial? Sau sa ma duc in parc si in loc sa imi rup dintii in leagane/role sa ma joc "hardcore" pe placa? O tableta e pentru oamenii de afaceri sau studenti..firme care CHIAR au nevoie de asa ceva, inveti ceva pe drum, lucrezi ceva. Niciodata nu iti va oferi senzatia si placerea care o ofera un pc/xbox sau ps3. Jocurile horror pe device-uri de genu asta nu isi au rostul ..pentru ca efectiv nu poti fi speriat de un *****el care iti sta in brate in miniatura (cel putin eu). Da frate dar poti sa te joci in pat..uite ce grafica are, daca poti juca in pat...de ce nu as juca DIN pat pe un ps3 sau xbox ceva sanatos sa nu dorm noaptea de frica pe un monitor/tv sanatos care sa ma faca sa mor de leucemie la o varsta frageda?
In loc sa ma chinui sa imi tarasc degetele transpirate de prea multa frecare pe un ecran si sa ma sterg din 2 in 2 minute de transpiratie, si sa devin politia capitalei cu toate amprentele colegilor de munca/clasa pe tableta sau sa sufar la oameni ca ...poah, amiceee are rezolutie de 2560 aceasta placa de 20 de centimetrii (sau cat dzeu are), pentru ca toti vor stii ca pe o placa de 20cm...CHIAR te poti bucura de rezolutia aia imensa la care nu vad rostul.
Rezumat
Tableta/Telefon - citesti ceva, intri pe net, pierzi 5 minute sau 2 minute pe drum spre servici/concediu ..care oricum nu vei intelege nimic din poveste probabil pentru ca esti prea ocupat sa vezi cand vine statia ta si daca cineva nu tiar sparge fata ca esti in metrou sardina si tu stai ca un boss cu placa scoasa si dai coate in ficati sau tablete in ceafa la oamenii seriosi.
Consola/PC - cand stai ca un adevarat boss in fata unui tv/monitor sanatos care sa iti rupa globulele rosii in tine si la fiecare sfarsit de joc sa plangi precum o fetita mica caruia i sa spus ca Mos Craciun probabil e mort de ceva vreme din cauza vremii nefavorabile din Polu Nord..si ca nici un om sanatos la cap nu ar sta intr-un mediu atat de ostil.
Jigniri asupra punctuatiei/gramaticii vor fi ignorate direct iar flamingu asupra mea de genu "aaaa dar cu consola nu poti iesi pe strada" vor fi ignorate din start. Doar o parere proprie, nu prea ma intereseaza ce zic altii si probabil ca nici pe voi nu ar trebui sa va intereseze ce zic eu. Nici nu stiu de ce doamne iarta-ma am postat (D mare ofcors nu fac pacate sa scriu dumnezeu cu d mic).