Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
29-03-2012 11:46 #16649 SP
Senior Member
PS4 il luam de bun
si vechiul PS3 il matrasim...si uite asa umplem casa de console. chiar nu doresc sa ajung la asa ceva
radem glumim, insa treaba mi se pare o mare mizerie.
http://www.gamespot.com/features/use...oblem-6368623/
So in return for having their games saddled with potential hassles and a definite lifespan (once the authentication servers are shut off, those games stop working), the players receive benefits like… um…
Daca PSN este sub mentenanta pt 24h, nimeni nu se poate loga ca sa poata juca ceva...Cool 
De ce nu ar face si cei din industria automobilelor asa ceva? Iti cumperi un Audi A4 nou, peste 3 ani deca te-ai plictisit de el nu il poti vinde, asa ca ramai cu el pana crapa si iti iei altul. Ori daca il vinzi , viitorul posesor trebuie sa mai dea un 5.000 de euro celor de la Audi ca sa poate utiliza masina SH abia cumparata. Ei bine cum ar fi asta??
din pct meu de vedere, treaba e simpla
1) cumpar joc nou 200 lei
2) il joc, il vand sh cu 100 lei
3) mai pun 100 lei mai iau un joc nou cu 200 lei
4) il termin, il vand sh cu 100 lei
5) samd...eu tot timpul voi baga in buzunarul developerului cate 200 lei sa spunem lunar...
Daca n-as mai putea vinde acel jos in regim SH, nu mi-as mai permite sa cumpar cate un joc de 200 lei pe luna, si voi cumpara cate un titlu de 200 lei la 2 luni, in buzunarul developerului vor intra aceiasi bani....
Cine pierde?
- developerul ca vinde mai putin
- noi pentru ca jucam mai putine titluri
....