Quote Originally Posted by RaverX View Post
La fel zic si eu: daca si tu citeai ce am scris nici nu mai puneai intrebarea, pt ca am raspuns la ea: difera prin faptul ca o consola a fost conceputa pt a rula jocuri, aia e functia ei principala, pe cand o tableta a fost conceputa pt un divertisment mai general. Da-mi voie pun si eu o intrebare. Cu ce difera un laptop de un PC? As mai intreba si cu ce difera un PC de un XBOX360, dar mai bine nu intreb.
Aici tin sa te contrazic, consolele din generatia asta au fost concepute ca sisteme de "Home Entertainment". Poti vedea filme, poti beneficia de tot felul de aplicatii sociale, te poti da pe internet, a si poti juca si niscaiva jocuri. Asta este trendul in industrie, multe lucruri intr-un singur device, asta fac si tabletele, doar ca o fac portabil si iti pun la incercare capacitatile tactile. Cu ce difera un PC de un Xbox 360? In afara de faptul ca pe PC ai o libertate mai mare in ceea ce priveste dezvoltarea, folosirea si paleta aplicatiilor, cu nimic.

Precum spuneam in postul pe care-l hulesti, nu mai tineti cu asa patos cu dintii de niste cutume, pentru ca acestea nu mai exista.