Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
Admin

Originally Posted by
Taw
P.S. Nu-mi place cand se organizeaza ceva \\\"mare\\\" si mai apar uameni care ies din turma.Dupa ce ca intalnirile sunt destul de rare(o data la cateva luni), macar atunci sa nu fim dezbinati.
Taw, pana acum am reusit sa facem 3 intalniri ale consolistilor, si cred ca toate au iesit super. Cu cea de Duminica, sunt 4 intalniri intr-o singura luna. La toate intalnirile au fost concursuri, premii, trageri la sorti, etc... dar eu cel mai fericit sunt ca am reusit sa dau si eu niste fete unor nickname-uri, ca am reusit sa cunosc oameni cu care vorbeam de aproape 8 ani de zile... Si pana la urma ne-am simtit bine. Eu cel putin. De opiniile celorlalti dati pe paginile precedente.
Ca unii se retrag din diverse motive, well, asta e viata. Dar cel putin din partea unora ma asteptam la mai multa maturitate. Cu toate astea, life goes on. Si daca ma supar imi si comand un purcelus la tava 
P.S. Si orice ar zice oricine, eu unul ma mandresc cu comunitatea asta, asa mica si "ciumata" cum e ea vazuta de ceilalti. Si ca urmare al celor intamplate astazi, m-am decis ca si fara sponsor sa merg mai departe. Chiar daca raman ultimul pe baricade si tot nu ma las... asa ca maine e timpul sa faca femeia un credit pt. hostingul pe un an (mie mi s-a terminat optiunea asta de la server building). So, ori la bal, ori la spital