Am consola de o aprox o luna si cam astea sunt primele impresii...
Pentru ca multa lume se plange... nu prea contează ca nu exista PSN pt Rom�nia iti faci un cont de US si cumperi de acolo cu cartele prepay (carduri din Ro nu se mai accepta). Chiar dacă ar exista nu cred ca imi cumpăram din Ro pt ca in USA jocurile sunt MULT mai ieftine.
In rest consola se mișca perfect. Materialele sunt de buna caliate. Sta bine in mana, stickurile sunt precise, touchscreenul e perfect, touchpadul un pic incomod (conteaza si anatomia utilizatorului). Modulul 3G merge perfect (eu il folosesc in rețeaua DigiMobil).
Problemele de stabilitate sunt rezolvate la versiunea 1.65...
Dar sunt si multe neajunsuri:
1) Cel mai deranjant! browserul web merge infect si nu are inca suport flash sau html5 (probabil se va rezolva prin update-uri)
2) Display-ul se vede super tare ... DAR verificati la cumparare sa nu aiba prea multe "pete negre" (cautati pe net ce si cum). Plus dacă il folosiți mult cu imagini statice o sa aveți un burnin de toata frumusețea (atentie la statusbar-urile din meniul principal si din browser mai ales dacă folosiți luminozitatea data la maxim).
3) Viata bateriei e mica... am scos si sub 3 ore!
4) Jocurile se incarca greu.
5) Cardurile de memorie sunt foarte scumpe, iar daca cumpărați jocurile online o sa aveți nevoie de 16~32GB... asta ca sa nu faceti mereu transferuri intre Vita si PS3 sau PC. Din experienta va sun ca cel de 8 se umple uimitor de repede.
6) Camerele sunt de toata jena...
7) Sunetul pe boxele proprii e mult sub PSP slim, iar pe caști e mediocru (cam ce găsești pe telefoane, ipod nano sau PSP dar mult sub playere de calitate gen Cowon).
8) aplicația pentru filme e mai mult dec�t cretina... nu exista posibilitatea de a da filmulețele �nainte sau �napoi (prev/next ca la PSP)