Doamne dar mort mai e thread-ul asta....

Baieti (si fete daca sunt), haideti sa discutam despre PKP.... cea mai sexy si mai tare arma din tot jocul

Sunt atat de multe de spus despre arma asta. La fel ca celelalte "belt-fed LMG's" (de fapt IRL cica s-ar numi General Purpose Machine Guns sau GPMG) are 100 de gloante iar ca damage face 34 de aproape cu drop-off pana la 20.
Rate of fire este de 600 RPM, fata de 580 RPM al M60-ului sau 650 al M240b-ului (pe battlelog spune 750 la asta, dar e incorect)

Cel mai important insa este ca are "personalitate". Arata demetial cu iron sights sau un kobra.
Reculul este foarte mare, daca vrei sa tragi full-auto trebuie sa tragi serios de maneta ca sa-l controlezi.
Nu o sa vezi multa lume cu arma asta. De altfel support e cam rar jucat, si de regula au ori un M249 ori un M27.

Load-out-uri preferate: kobra + fore-grip + Flash supressor pentru run and gun sau PKA + Bipod + Flash supressor cand vrei sa joci mai "stationar".
Avand in vedere cat de mult au "buffuit" suppression, intotdeauna merg cu suppression perk.

kobra + fore-grip + Flash supressor: asta e set-up-ul pe care il folosesc 90% din timp, impreuna cu C4 (claymores doar pe harti fara tancuri).
Nu sunt foarte multe de spus, in afara ca mi se pare o bestie de arma.
De aproape omoara din 3 gloante, deci omori dintr-un singur burst. Avand in vedere ca reculul e mai mult vertical nu ar trebui sa ai probleme in a tine tinta pe inamic chiar daca tragi full-auto. In situatii de "oh ****!" pui degetul pe butonul de tras si nu-i dai drumul pana cand nu moare inamicul (sau inamicii).
Chiar daca vrei rata, vor fi suppressed si vor trage si ei doar pe langa, si avand in vedere ca ai 100 de gloante trebuie sa moara ei pana ramai tu fara.
La distanta medie 10-40m arma mi se pare cea mai puternica. Culmea, daca tragi in burst-uri de 2-3 gloante mi se pare din cale afara de "accurate" si foarte usor de controlat. Si e nevoie doar de 4 gloante ca sa omoare la distanta asta (deci 1-2 burst-uri).
La distante mai mari 40-100m arma se comporta in continuare admirabil. Pui tinta pe inamic, si incerci sa tragi single fire (avand RPM mic, e usor sa tragi doar cate un glont). impreuna cu effectul de supression poti omora lejer chiar si recon cu sniper rifles la distanta asta.

PKA + Bipod + Flash supressor: arma se comporta ca un laser, acolo unde pui tinta se duc si gloantele.
Poti trage full-auto fara mari probleme, si oricine va avea ghinionul sa apara in fata ta, va muri instant.
Poti incerca chiar suppressor in loc de flash suppressor ca sa nu apari pe minimap, dar trebuie sa ai grija la bullet drop.

Ca referinta, ieri am reusit unele meciuri de 36/2 si 29/4 pe Metro, 59/10 pe Grand Bazzar, 34/9 si 24/5 pe Damavand pe conquest (printre alte meciuri mai normale).

De remarcat faptul ca nu am jucat cu PKP-ul inainte de patch, cand cica era chiar mai bun.

Asadar, ce pareri aveti de PKP, l-ati folosit, va place, nu va place, ce alte load-out folositi?