Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Eu votez impotriva inchiderii. Contorizeaza cineva voturile? Mai voteaza cineva? Conteaza voturile userilor sau doar decizia moderatorilor?
Sincer mie nu-mi place sa se inchida asa orice thread doar pt ca vine cineva si zice "votez pt inchiderea thread-ului". Daca discutia e relativ ontopic si nu sunt flame-uri de ce sa se inchida thread-ul? Doar pt ca nu-i convine unui user? Poate sa nu intre pe thread si gata.
Mie imi plac discutiile astea, de ce sa nu speculam? Eu zic sa discutam, sa ne exprimam parerile, asteptarile pe care le avem, temerile, etc...
Eu sper sa apara in curand si niste poze, ca sigur sunt devkit-uri (desi alea poate-s in cutii care nu arata deloc cu finalul). Dar sunt si schite, etc. Poate ne dam seama daca are macar unitate optica Orbis-ul.
Cat despre puterea de procesoare... zvonurile sunt descurajatoare, dar hai sa vedem totusi ce se intampla. Nu conteaza doar GPU-ul, poate fi un GPU relativ modest, dar daca e customizat ca lumea (cu frecvente mai mari, unitati de shadere mai multe, etc) si daca e dotat cu o memorie super raida (cum a fost si cazul in PS3) o sa fie suficient de rapid. Mai ales daca lucreaza in Crossfire cu un alt GPU mai modest, dar super specializat.
linistiti-va umpic