Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Windows 7 Folder de marimi impresionante

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Windows 7 Folder de marimi impresionante

Well, nu mare mi-a fost azi mirarea cand am observat ca al meu Windows a depasit deja 25GB (are 2 ani or so). Si asta fara a lua in considerare Documents & Settings sau Program Files. Am aruncat o privire si am observat ca aproximativ 15GB ocupa numai folderul winsxs. Dupa ceva google-uit pe tema acestuia, am inteles ca nu trebuie sub nicio forma sters. Insa, intrucat SSD-ul meu urla de durere la asemenea dimensiuni, am gasit o solutie care a redus dimensiunea folderului cu 5GB. Nu e mult, dar tot e ceva!

Intrati in command.com (Start - Run - cmd) si introduceti comanda:
    Code:
    dism /online /cleanup-image /spsuperseded
    Dati Enter si asteptati sa-si faca de cap. Atentie, dupa aceasta operatiune nu veti mai putea dezinstala ultimul Service Pack (habar n-am cine si-ar dori sa faca asta oricum).

Update: Cu urmatoarea comanda puteti sterge absolut toate versiunile mai vechi si nu veti mai putea dezinstalat niciun update (so beware - also, might not work):
    Code:
    dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup /resetbase
    Bafta!
    Attached Images Attached Images 2012-04-13_085352.png 2012-04-13_084724.png 2012-04-13_085913.png