Single post: SpamBox XL :>
-
15-04-2012 03:08 #14101 SP
Senior Member

Originally Posted by
calin_kalf
Pentru mine nu e chiar asa de fericit...
Acum o ora mi-am scapat telefonul (cu touchscreen) in wc (don't ask...). In secunda urmatoare am scos telul, l-am inchis, am scos baterie, cartela, card. Am sters apa de pe exterior si cand ma uit la ecran vad apa in interior. Il scutur tare si sare apa, ceea ce e bine, dar nu iese toata. Il pun pe calorifer 2 minute. Nimic. Ecranul aburit, si cu picaturi de apa pe interior. Dau cu feonul si dispare apa din interior dar se abureste la loc ecranul iar picaturile nu dispar. Bag bateria si il deschid. Merge foarte bine dar din diverse unghiuri pe ecran se vad pete. Nici difuzorul nu mai merge.
Bateria e pe sfarsite si nu stiu ca sa ii mai fac. Poate pati ceva daca il pun la incarcat?
Daca imi puteti da ceva sfaturi, va multumesc. Cuz I think my phone is...f*cked.
Cea mai mare greseala ai facut-o atunci cand l-ai pus pe calorifer si cand ai dat cu feonul, nu faci decat sa il aburesti. In astfel de situatii este recomandat sa bagi telefonul in orez, pentru ca absoarbe foarte bine apa (il pui intr-o punga cu orez si il acoperi, pur si simplu). Grabeste-te, ca sa nu fie prea tarziu. Pune si bateria in orez, separat. Dar sa nu-l pui la incarcat, ca s-ar putea sa se umfle bateria si bye-bye.