Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Resident Evil 5
-
Member

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Show mare azi-noapte cu Psycho!!! Daca prin absurd putea cineva sa stea pe spectate la noi cred ca Mr. Bean feat Benny Hill feat Jim Carey erau mici copii!

L-am jucat pe veteran si am murit de nenumarate ori la domnul acela simpatic cu drujba..Unul dintre motive a fost si ca dl. Psycho, in momentul in care simpaticul fugea dupa noi fluturand drujba in aer, se oprea sa culeaga banuti de pe jos....

Evident ca rezultatul a fost necrutator!! Am jucat pana la 4 dimineata si la unul dintre bosi eu m-am lasat pagubas din cauza somnului sau poate ca boss-ul isi batea joc de noi...In fine, coop-ul este genial si uber fun!!!
a fost foarte tare azi-noapte
, dar nu m-am lasat pana nu l-am batut pe boss te astept si diseara ca sa continuam aventura noastra