Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
Member
PS2 cica a fost vandut in pierdere, PS3 a fost vandut in pierdere, PS4.... e dificil de prognozat.
Ce pot eu sa spun e ca daca nu va fi vandut in pierdere, atunci probabil nu-l voi cumpara 
Ce consola din actuala generatie nu a fost vanduta in pierdere? Nintendo Wii. Si eu unul nu as da niciodata bani pe asa ceva.
Acelasi lucru cred ca vor sa faca cu noua consola, si nici aia nu pare sa fie asteptata cu sufletul la gura.
Legat de:
Chestiunea e ca, cam toata lumea se raporteaza la console cand vrea sa produca un joc, ori cum hardware-ul se preconizeaza sa fie mediocru iar vom asista la jocuri 'gatuite' in sensul ca vor fi repetitive, mereu in coridoare formate din aceeasi pereti, in care gasesti mereu aceeasi inamici identici, iar mediile deschise sunt limitate la fiecare pas de lucruri care sa obstructioneze vederea...pt. ca nu poate hardware-ul mai mult.
Tin sa te contrazic. Parerea mea este ca asta se datoreaza lipsei de imaginatie a producatorilor/ developerilor si nu de posibilitatile hardware.
Ia de exemplu Dragon Age: Origins fata de Dragon Age II.
DA: O l-as recomanda oricarui iubitor de RPG-uri, in schimb DA II sufera exact de ce spui tu: parti repetitive, aceleasi dungeon-uri reciclate, etc si e singurul joc de PS3 pe care l-am cumparat dar nu l-am terminat. Aici vina este a developerului nu a consolei.
In loc sa ne dea aceleasi prostii reciclate mai bine ar incerca ceva nou. Borderlands de exemplu mi-a placut la nebunie (chiar daca are destule minusuri) si a fost destul de diferit de celelalte FPS-uri.
De asemenea mi se pare amuzant ca te gandesti acum la "un exod masiv al producatorilor de jocuri catre PC" in conditiile in care pana mai de curand (cam acum un an) se vorbea despre moartea PC gaming-ului.
Nu spun ca nu ai dreptate, dar e destul de ironic cum s-au schimbat lucrurile intr-un an.