Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
Banned
Fobia e aiurea si tocmai ea alimenteaza versusurile. Consola nu este nimic altceva decat un custom PC. Iar un PC nu e nimic altceva decat un ansamblu de hardware. E fix aiurea fobia PC vs Console pentru ca ambele sunt platform de gaming si sunt complementare pe multe segmente. Singurul versus e jocul in variant de PC vs jocul in variant de consola.
Unii vor grafica, optiuni, tweak-uri, mod-uri, altii vor comoditate, exista plusuri si minusuri peste tot. Si mie mi se pare aiurea prostia anti PC de aici, ca e forum de console. Dar de iPAD de ce naiba scriem zeci de pagini, ca e forum de console nu de tablete, ce ma intereseaza pe mine rezolutia de iPAD si procesorul din iPAD ca e consolegames nu tablete games.
Atata timp insa cat consolegames gazduieste discutii de gaming, pe langa console, pe tablete, telefoane si absolut orice altceva decat consola, si nu suporta nici o discutie de PC-uri, devine o comunitate discriminatorie.
Adica, ori discutam strict de console ca e consolegames si atunci nu discutam nici de PC dar nici de OnLive, nici de tablete gaming, nici de telefoane gaming nici de nimic altceva, ori e forum de jocuri si discutam fiecare la liber de toate platformele de jocuri existente.
Multi cu PC-uri de top au si console. Astia ajung sa se certe si sa vorbeasca urat tocmai pentru ca sunt luati peste picior si la misto ca baga banii in nu stiu ce placi grafice, ca pe noi nu ne intereseaza grafica. E heiterism dus la extrem. Nu ne intereseaza grafica, dar pe thread-ul de Gears 3, Uncharted si Killzone se vorbeste de asta la greu. Nu ne intereseaza rezolutia dar pe thread-ul de iPAD vorbim numa ce rezolutie grozava are.
C'mon guys... mi se pare asa o prosteala toata treaba asta. Deja lumea incepe sa traiasca cu teama sa spuna ceva de PC sau de altceva ca ia ban, eu personal nu va inteleg. Nu conteaza dar conteaza unde vreti voi. Ori e libertate si sunt sanctionati numai cei care provoaca flame, ori lasatii in pace pe toti. Am vazut posture in care astia de au numa console faceau de rahat pe astia cu PC-uri si n-au patit nimic, la fel cum am vazut useri banati ca au indraznit sa discute de nu stiu ce PC-uri si placi au ei pe acasa si cum li se vad jocurile.
WTF??? Sunt scrise nu stiu cate pagini de tableta aia iPAD ca inlocuieste laptop, ca nu stiu ce face, ca ce specificatii are, ca ce rezolutie, ca ce grafica. Pai daca nu conteaza grafica da-o-n rahat si de rezolutie si de grafica si de tot, nu am vazut pe threadul ala sa discutati NIMIC altceva decat ce grozava e, ce hardware are, ce rezolutia lu peste are, ce nu stiu ce. Nu am vazut ABSOLUT NICI O DISCUTIE despre cat de misto e UN JOC pe tableta aia si despre ce gameplay story si ce comod e sa il joci. Asta nu inteleg eu la voi. Ca conteaza numai unde aveti voi chef. Voi nu suportati PC-urile, altii nu suporta iPAD-ul.
Prin simplu fapt ca aveti un site va face dictatori pe libertatea de exprimare?
Eu personal cred ca MULT MAI MULT adduce folos comunitati 10 useri care posteaza TEHNIC despre hardware-ul de Orbis decat 2000 care nu stiu sa spuna decat "PS3 de abia acum isi devaluie potentialul". SINCER!!!
MonkY - daca vrei sa fii corect, ca nu esti, baneaza-i si pe aia care balacaresc cu PC-urile lor, dar si pe aia care balacaresc de specificatiile tehnice ale iPAD ca pe mine ma doare in cot de specificatiile iPAD ma intereseaza jocurile de pe el, si pe toti aia care isi modeaza consola ca sa pirateze.