ICSS KR 808A este ok - dar inferior dpdv al cantitatii de vapori si al consumabilelor. RN 4081 sau "super" sau dse101 (toti termenii denumesc acelasi produs) este ok ca si consumabile, moderat ca si vapori si bun dpdv al fiabilitatii. Mini dse901 (modelul cu sipca) este cel mai bun dpdv al vaporilor si usurintei cu care se fumeaza (singurul lui concurent adevarat este dse801 - penstyle-ul), si este mult mai usor manevrabil decat super-ul (ma refer la schimbul cartuselor - si la faptul ca nu esti nevoit sa te manjesti cu juice la fiecare schimb de cartus ca si la super) - daca iti doresti "the real thing" iti recomand mini dse901. Partea neplacuta este ca nu este asa de fiabil ca super. Eu am si super si mini - superul sta de decor si backup, nici prin gand nu mi-ar trece sa-l folosesc ca si instument principal. Dar in final cred ca placerea trebuie platita, eu sunt si voi fi adeptul mini, cel putin pana va aparea un model mai bun.

Am vazut ca foarte multa lume, in momentul in care cauta sa achizitioneze prima ET, se ghideaza dupa marime si cumpara tigara cea mai mica pe care o gaseste. Si sunt destule pe piata... din super - dse101, 102, 103, modelele kr, m401(2,3) sau modelul 8084 (de 84 milimetri). Majoritatea mi se par ineficiente, dar ultima mentionata, cea de 84 mm este un deazastru din toate punctele de vedere - vapori foarte putini, cartusul echivaleaza cu doar 1 maxim 2 tigari, bateria foarte slaba.

Desi probabil sunt subiectiv,sustin ca cea mai buna alegere, chiar daca nu estetic, este dse901 Mini. Daca totusi, va doriti neaparat un model cat mai mic recomand dse101, 102, 103.

Timi