Single post: Ghid: Cum sa treceti de blocarea pe regiuni pe Xbox Live - Xbox 360
-
Junior Member
Salutare tuturor! Mi-a fost de mare folos acest tutorial, de aia am considerat ca trebuie sa-i multumesc tipului care a scris tutorialul.
Mi-am luat de Craciun din US un Xbox360 cu kinect de 4gb. Acum o saptamana mi-am luat un hdd la consola, unul original de 320 gb, care a venit cu un REDEEM CODE pentru un joc (star wars lego 3). Contul de LIVE l-am facut pe US, provider de net imi este RDS, deci m-am lovit de clasica eroare ''This item isn't available...''. Asa am ajuns sa-mi fac aici cont.
Netul de la RDS intra in router (am un Lynksys WRT54GL) si am fost nevoit sa intru in meniul routerului si la sectiunea VPN am dat ENABLE. Apoi, de pe un laptop cu windows 7 legat wireless la net, am urmat pasii din prima pagina, dar nu am platit pentru VPN, ci mi-am facut cont gratuit pe vpnreactor.com (in videoul postat de @anes, mai sus).
La final am legat un cablu de net la Xbox360 si laptop, am intrat pe consola, am selectat la Network > WIRED (era conectata la wireless) si a inceput un test, finalizat cu bine (testeaza conexiunea XBOX360 - retea - internet - contul de LIVE).
Apoi am intrat la sectiunea de redeem si am inceput sa dau jos jocul.
MULTUMESC!
* am o mica problema (cred..): jocul pe care-l dau jos are 6,03 GB si deja au trecut 7-8 minute, nu s-a miscat de la 1% progres.
Oare s-a blocat, trebuie sa-l las in pace, am ce face sa mearga mai repede? < citeam ceva comentarii cu useri care incepeau downloaduri prin VPN (downloaduri care mergeau foarte prost) si apoi se deconectau de la VPN si se reconectau la reteaua wireless (downloadul mergand in continuare, cu viteza mai mare), pana pe la 98-99 %, dupa care iar se deconectau si se bagau iar pe VPN (exista posibilitatea ca microsoft sa banneze in vreun fel?)
Sau poate mai exista ceva setari ce trebuiesc facute? (dupa etapa VPN..)
Daca tot merge greu, ma gandesc sa-l descarc pe laptop si sa il bag cu un stick pe hdd. (nu am mai facut asta, sper sa mearga)