Single post: Ultimul joc devorat
-
30-04-2012 10:28 #2880 SP
Senior Member

Originally Posted by
djdanny
Man, ce jocuri sunt astea? Ma uit ca prostu' la video-uri/screen-uri si nu inteleg nimic. Explica-mi si mie te rog, asa mai pentru tantalai ca e prima data cand vad jocuri de genul. Esti frate cu RonanN1 ? Doar la voi am vazut jocuri in limba japoneza.
Sorry pentru off.
Scuze pentru offtopic si in cazul meu, chiar frati nu suntem, dar suntem prieteni buni
, desi el prefera mai mult japanese shoot em'ups, iar eu japanese adventure games. In fine sa raspund la intrebare, cele postate de mine se numesc Visual Novels dar ele fac parte si din categoria Adventure Games. Spre deosebire de alte jocuri principalul lor obiectiv este povestea si caracterele, bazandu-se mult si pe artwork, elementele de gameplay find reduse. Muv-Luv este considerat a fi unul dintre cele mai bune din aceasta categorie (sincer nu ma pot gandi la nimic mai bun decat el) si este o experienta unica care va soca si va acapara player-ul in ciuda elementelor de gameplay reduse, de aceea il recomand cu atata pasiune. Problema este ca versiunile pentru console sunt numai in japoneza, doar pentru versiunea PC exista un translation patch... Partea pozitiva find totusi ca nu au cerinte mari, dimpotriva. Sper ca a ajutat aceasta explicatie.