Single post: Call of Duty: Black Ops 2
-
Banned

Originally Posted by
Downshifting
Cred ca e mai mult un future warfare. Citeste cu atentie: where technology and weapons have converged to create a new generation of warfare. Am impresia ca BO2 e conceput pentru a concura direct cu Halo 4, care o sa apara cu cateva zile inainte (6 nov. 2012). Uita-te la soldatul din screenshot si vei gasi unele asemanari cu Halo.
asta era esential..bravo 

Originally Posted by
RazvyLord
Ah... lacomia... dupa atatia ani, tot nu au schimbat engine-ul... (tinand cont de pozele lui emperor 69). E rusinos daca ne gandim ca "nu au putut investi" dupa cat profit a adus seria asta.
Near future? What the f*ck? Cred ca Activision habar n-are ce-nseamna sequel. Daca in anii '70 (cand are loc actiunea din Bo1) Mason avea (sa zicem) vreo 30-40 de ani, in Bo2 cat va avea? 70? 80? Sau vor face ca in Bo1? La 30 de ani de la al 2-lea razboi vad un Reznov mai tanar ca in World at War.
Fiind near future, ce arme pot sa foloseasca? Armele ce sunt si in Mw3.
Acum logic, cat vor lucra astia la joc? Ca vad ca story-ul este in aceeasi perioada cu Mw3, armele vor fi aceleasi ca in Mw3, killstreak-urile nu vor fi prea diferite de ce aveam in Black Ops 1 (de harti nici nu mai vorbesc). Speram ca Treyarch sa vina cu ceva nou, nu copia asta. Daca mai umbla si pe la zombies si-au batut joc de consumatori. O rusine, un joc de umplutura.
stii..ptr ei,ce ai zis tu e "bla bla bla,pauza,bla bla bla,pauza, &*%^&%*&()"..
oricum se vor inghesui sa-l cumpere ca niste spalati pe creier..si la 14 ani ai tai gandesti mai lucid decat altii mult mai in varsta de pe aici..
Which reminds me ..ma apuc de pe acum sa pun bani deoparte ptr luna lui CODiembrie