Single post: Call of Duty: Black Ops 2
-
Banned

Originally Posted by
Downshifting
Nu sunt sigur unde vrei sa bati, dar jocurile enumerate de mine nu sunt jocuri proaste. Popularitatea lor dovedeste un singur lucru: gamerii nu sunt deloc interesati de grafica, asa ca toate criticile astea legate de motorul grafic al COD nu sunt doar nedrepte, ci si irelevante pt un numar mare de gameri. De aia faptul ca Treyarch au lucrat la unele imbunatatiri la motorul grafic e cu atat mai mult de apreciat.
va aparea si anul asta un CS sau/si Source si/sau Team Fortress 2?le-am cam pierdut numarul
..an de an si an de an....ai naibii..numai la profit se gandesc..

Originally Posted by
tray
Imi place ca pe acest forum desi un joc este an de an cel mai vandut joc este luat la misto in threadul sau, dar Assasins Creed care este in aceasi situatie (tot la un joc pe an au ajuns) este superb.
stii..e interesant cum unii in lipsa (contra-)argumentelor incep s-o ia pe aratura..de unde stii ca-s fan AC ?poate sunt doar imi place Altair...lol..
probabil de aia se ajunge la balacareala si in gluma pe care o numim campanie electorala..daca aveam o minge de fotbal la avatar incepeai sa zici de FIFA