Eu vad ca o posibilitate sa jucam online urmatoarea:
Cine vrea sa joace scrie aici la ce ora intra si spune ora, numele caratereului cu care joaca si locatia unde a lasat blue stone, iar cel care vrea sa intre merge si cauta marker-ul.
Daca prin joc nu merge sa folosesti headset-ul putem tine legatura pe mess/skype pentru text sau voce in timpul jocul, de ex. eu am laptop-ul langa mine si pot vorbi/scrie pe skype/mess in timpul jocului.
Nu stiu cat tine blue stone-ul ala dar dupa cateva minute dupa ce l-am pus a disparut, sau poate m-am deplasat eu foarte departe de el?
Oare trebuie sa avem aceiasi locatie la PSN account UK-UK, US-US, sau merge si daca unul este de pe UK si altul de pe US, eu de ex. am account de US.
Eu as vrea sa trec de podul ala afurisit, am ajuns in capat intr-un final si mi-a dat ceaiul knight-ul ala, am omorat aproape pe toti in jur i-am tras la mine cu sniper arcul , au mai murit cativa pe drum si cand am ajuns la ultimul nu am fost atent ca eram prea stresat ca mor mor mor si iaca am murit
Stie cineva cum se poate ajunge jos in stanga castelului, chiar la inceput este o poarta dar a lasat unul un mesaj cum ca you can enter when the tendecy ahead is black? Sunt o groaza de item-uri acolo si cred ca este ceva fain acolo, la fel ca si in locatia unde sunt dragonii aia doi, cand te apropii de ei dau cu foc spre tine si esti dead si acolo cred ca este ceva bun, a reustit cineva, cica trebuie sa ai fire resist destul de mare.