Single post: Tigara electronica
-
Junior Member

Originally Posted by
'[radu ;81421'
]Tocmai am mai convins si eu pe cineva sa faca trecerea de la analogic la digital si surpriza: pe site-ul e-cigs.co.uk de unde am cumparat si eu se pare ca sunt ceva probleme: In the interest of public safety we are currently working closely with Trading Standards to ensure our products meet current EC safety regulations. As a result of this work we have temporarily suspended all nicotine containing products. During this time, starter packs will be supplied with 0mg cartridges. We are hoping to re-introduce these products within the next few days. Thank you for your patience... 
nu-s convins ca sunt probleme reale, ci numai de legislatie - evident ca este un produs comercial care tb sa treaca niste teste - pana si jucariile trebuie sa treaca niste teste, nu ?
Sa speram ca mafia din tutun se va reorienta si va produce e-tig in loc sa se apuce sa ne bage betze in roate ... eu oricum le promit ca mai bine fumez marar uscat decat sa mai iau mizerille lor dupa ce am consumat chestiile astea aromate asa misto ...