Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Member
Da eu sunt vinovatul, imi cer scuze pentru inconvenient.treaba sta in felul urmator:Un asa zis prieten de al meu avea nevoie de o baterie pentru controller de ps3 si nu stia de unde sa faca rost de una.L am intrebat daca vrea sa ii dau eu comanda de una daca gasesc si a zis ca da, e de acord.Eu eram in Piatra-Neamt iar el in Iasi in perioada aia,i am zis sa imi dea datele lui ca sa stiu pe ce nume sa trimita coletul, mi a dat niste date de femeie a zis ca e mama lui ca el si a pierdut buletinul.Si de atunci nu am mai vorbit cu el pentru ca am crezut ca a ridicat bateria si nu vorbesc prea des cu omul ca sa il intreb daca i a ajuns bateria.Maine am sa il sun sa il intreb ce s a intamplat daca vreti va dau si nr.meu si nr.lui sa vedeti ca suntem doua persoane diferite.PS rs.marius daca iti aduci aminte m am oferit sa iti pun banii inainte pe card din buzunarul meu, urmand sa ii recuperez dupa aceea de la pretenu asta al meu.