Salutare dupa cum ati citit in titlu am o problema cu parola PSN-ului meu ,prin urmare am decis sa apelez la cei mai priceputi.So:
Am contul de 3 ani (deci va imaginati cat am muncit la platine si alte trofee in tot acest timp) si cu totii stim ca recent sony a avut o problema cu hakerii care au reusit sa le sparga serverele prin care toti am avut de suferit neputand accesa conturile PSN .Dupa ce totul " a revenit la normal " parola actuala nu mai era valabila cerandu-mi sa bag alta am facut cum mi-sa cerut (si cred ca aici am gresit cel mai mult Unde tebuia sa fiu mai atent)am bagat parola , am bifat modul de save my pasword si nu am mai avut treaba vreo cateva luni bune.
Dupa o vreme mi se nimereste sa imi folosesc parola in nustiu ce program bineinteles ca parola de am bagat-o prima oara nu mai mergea.si de atunci ma tot chinui sa o resetez(fara sa imi mai stiu data nasterii care am trecuto la intamplare pe vremea aia)prin mailuri ,.. inca nu am trecut la telefoane in S.U.A , sper sa nu fie nevoie...
Si aici vroiam sa va rog sa ma ajutati cum sa procedez?