Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
20-05-2012 22:47 #16913 SP
Member
Am o problema cu PlayStation Network password
Salutare dupa cum ati citit in titlu am o problema cu parola PSN-ului meu ,prin urmare am decis sa apelez la cei mai priceputi.So:
Am contul de 3 ani (deci va imaginati cat am muncit la platine si alte trofee in tot acest timp) si cu totii stim ca recent sony a avut o problema cu hakerii care au reusit sa le sparga serverele prin care toti am avut de suferit neputand accesa conturile PSN .Dupa ce totul " a revenit la normal " parola actuala nu mai era valabila cerandu-mi sa bag alta am facut cum mi-sa cerut (si cred ca aici am gresit cel mai mult Unde tebuia sa fiu mai atent)am bagat parola , am bifat modul de save my pasword si nu am mai avut treaba vreo cateva luni bune.
Dupa o vreme mi se nimereste sa imi folosesc parola in nustiu ce program bineinteles ca parola de am bagat-o prima oara nu mai mergea.si de atunci ma tot chinui sa o resetez(fara sa imi mai stiu data nasterii care am trecuto la intamplare pe vremea aia)prin mailuri ,.. inca nu am trecut la telefoane in S.U.A , sper sa nu fie nevoie...
Si aici vroiam sa va rog sa ma ajutati cum sa procedez?