Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?
-
Member
Ideea e buna, insa eu nu cred ca e realizabila momentan. Cand vom avea internet wireless cu acoperire pretutindeni, cu viteze mari si fara limita de download... atunci da, asa ceva ar fi viabil.
Apropo de piraterie...o prostie sa zici ca sunt oameni care dau sume mari pe calculator ca sa poata sa joace cu setarile la maxim ultimele titluri aparute, dar nu au bani de jocuri. Sa fim seriosi... serviciul asta implementat cum trebuie ar permite sa se joace multora care pana acum nu isi permiteau.
In plus, nu cred ca o sa fie economic viabil sa ofere acest serviciu la rezolutia maxima permisa de joc. Jocurile cred ca vor fi lansate in paralel si in forma clasica, cei cu adevarat impatimiti le vor puteau cumpara sa le joace pe calculatoarele lor.
Cele mai afectate vor fi probabil consolele.
@monky 720p am inteles ca cere 5mb/s la 60 fps... 1080p nu stiu
asta am gasit pe kotaku
Si inca un lucru, multumesc moderatorului care a sters threadul facut de mine. A fost facut si mai tarziu si era si postat unde nu prea cred ca era bine