eu zic sa terminam sezonul asta asa cum e si apoi sa mai facem rapid unul, fara liga, fara promovari si retrogradari, doar cu grupe in stil euro si echipe nationale. eu unul nu sunt pentru lucrurile facute la repezeala pe ultima 100 de m.
o a 3-a competitie in paralel cu ligile si cupa ar fi prea mult zic eu. o sa vedeti ca nu o sa ducem la final nici una.

acum ca sa nu ziceti ca nu accept propuneri si fac totul de capul meu ca un conducator tiran , vin cu o propunere: cine vrea sa jucam in cupa de duminica incolo (dupa termenul alocat primei etape) doar cu cu formatii calificate la Euro, sa posteze aici pe forum. In cazul in care vor fi minim 11 jucatori care vor vota pentru, HotDoc va face o lista cu echipele calificate la Euro si caracteristicile lor din H2HS, iar eu o voi partaja in urne valorice. Sa inceapa votarea (doar pe forum - nu voi lua in considerare voturile lasate pe mess). Meciurile jucate pana atunci in cupa cu echipele de club raman valabile. Votul va cadea daca: 1) HotDoc nu va atasa lista cu echipele si caracteristicile lor pe Thread pana sambata la ora 20:00 sau 2) nu vor vota pentru minim 11 jucatori pana sambata la ora 20:00

---------- Post added 24-05-2012 at 10:00 PM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
Grupe si apoi knok-out. Da' tre' sa-si aleaga fiecare nationala la inceput si merge cu ea pana la capat.
si sa ma bata unul cu echipa mai buna doar pentru ca asa vrea frumusetea asta de joc scriptata? sry, eu nu voi juca niciodata intr-o competitie cu echipa fixa.