Single post: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?
-
Member

Originally Posted by
huber
am si eu o intrebare , grafica la jocuri evolueaza de la an la an cum o sa evolueze , cum o sa suporte acest program/serviciu certintele ce o sa le ceara jocurile. orsicum mi se pare o mare prostie chiestia asta doar ca sa ne faca sa mai aruncam bani aiurea , plus mie netul imi merge maxim cu 600 kb/s deci nu prea am sanse la acest serviciu dar eu ma multumesc cu variantele clasice adica PSP Xbox 360 PS3 PC etc
Ai toate sansele 0,5 mbits pentru sd rezolution-efects, 5> pentru hd cu tot 1080p.
Eu ma cam indoiesc cum fac un mmo sa ruleze, pare inposibil chiar daca o sa fie 10eu tax fee-u si vor fi 300de milioane de utilizatori +40 pe joc.
Pare foarte interesant sa imi pot conecta la tv m/k si controler si sa joc majoritatea multiplatformelor.Dar ma indoiesc ca o sa fie asa roz,este un latency pana si pentru lan dar mai pentru serverele la mii de kilometri distanta oricat de puternic ii internetu streamingu instant pare inposibil.
Si mai ramane si problema(cave man) daca imi pica netu, daca ei au probleme de maitainance eu nu ma pot juca offline desigur..