Single post: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?
-
Senior Member
Si inca ceva... credeti ca e imposibil sa-i aratati nepotului contul vostru de OnLive ca sa vada cate jocuri aveti? Sa-l lasati sa joace toate acele "oldies but goldies" de care a auzit si pe care voi le-ati adunat de-a lungul timpului?
Din cate am inteles nu vei "detine" nici un joc. Doar alegi ce joc sa joci, dai play si ai save-ul pe PC. Nu exista nici macar ideea de colectie virtuala cum sunt jocurile de pe PSN sau XBLA, sau de ce nu, Steam.
Practic, nu detii nimic, nici o colectie. Iar jocurile care nu vor avea priza la public iti garantez ca vor fi retrase de pe server si la revedere, la fel cum se inchid serverele de la MMO-uri. La ce sa le consume lor resursele daca din punct de vedere profitabil nu iese nimic?
O consola o "upgradezi" la 3-4 ani sau chiar mai bine, in functie de calitatea marketingului care e pompat in acea consola (vezi PS2). In 3-4 ani de abonament la serviciile OnLive as putea sa-mi cumpar patru astfel de console iar calitatea jocurilor va fi aceeasi.
Ba chiar nu o sa-mi fac griji de conexiunea la internet.
Va fi o alternativa clara pentru gaming-ul pe PC insa ramane de vazut in ce masura producatorii de hardware vor pregati contra-atacul.