Hello, ce ma sfatuiti sa imi achizitionez acuma ? o consola ps3 60gb sau modelul 80gb ? am avut modelul de 60gb si am jucat/terminat jocurile de ps2 care m-au interesat ( seria dmc, gow ) si apoi am dat-o cadou. Intentionam sa cumpar varianta de 80gb bundle cu jocul GoW3. Acuma insa ma gandeam sa cumpar iar un ps3 60gb second hand ( care are bundle 2x dualshock3, 3 jocuri actuale , cablu hdmi si o tastatura ps3 ). Nu ma omor dupa jocurile bundle si nici dupa accesoriile in plus din aceasta "oferta".... Intrebarile mele sunt urmatoarele :
- sunt mai fiabile aceste variante decat cele de 80gb ?
- ce m-a deranjat la varianta de 60gb este ca era destul de zgomotoasa, cea de 80gb este lafel de zgomotoasa ?

si daca tot sunt la achizitii pentru ps3, vreau sa imi cumpar si o plasma de 40" Full HD poate chiar 42". M-am documentat si am observat ca Panasonic este tatal lor la Plasme iar Samsung idem pe piata de LCD. Intrebarea mea este, de unde va achiziniona-ti televiozarele ? din magazine precum Altex/Domo/Media Galaxy/ emag/ mediadot ? sau exista si alte magazine la cere le pot cumpara la preturi rezonabile ( cam 3000-3500 RON max sunt dispus sa dau pe TV ).