Single post: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?
-
Admin
GameSpot Event Series :: On the Spot
La conferinta de presa s-a spus clar "Aceasta este consola cea mai puternica existenta pe piata si totodata cea mai ieftina". In plus e mentionat ca "nu are nevoie sa fie upgradata" si "poate fi achizitionata contra unei sume mici sau inclusa intr-un anumit pachet". Mai mult, se spune acolo cum ca mova este subsidiara OnLive (mova fiind un nume in industria cinematografica). Imi place cand trece la cele 2 laptopuri ca spune clar "I gave up PC gaming, long time ago. Couldn't keep up with the graphic cards" 
Oricum, partea cea mai impresionanta dupa parerea mea, este cea legata de spectate. Vrei sa vezi pe altii jucand, pur si simplu intri si vezi cum se joaca... E mai tare decat orice available right now on. Bate orice review, orice trailer, orice prezentare. E ceea ce-mi doresc dintotdeauna, in multe cazuri pentru titlurile mari ne-existand demo-uri, sau doar demo-uri care nu au legatura cu jocul, sau sunt prea scurte...
Sa nu mai vorbim ce inseamna asta pt. cei cu Mac-uri. Pur si simplu se pot juca orice pe Mac (visul oricarui fan Apple) 
Pe de alta parte... cred ca multi de-aici sunt stressati de faptul ca pt. OnLive pirateria = ZERO ! Sorry guys, no piracy for OnLive gaming 
Acum e timpul sa cautam reports si reviews de la cei care sunt inscrisi in Beta. Ar fi fost superb sa avem si romani de-ai nostrii in Beta, sa vedem cat de "grav" este pentru o tara atat de "far far away" cum e Romania... nu de alta, dar va asigur ca e grav. Adica, ei acolo isi pun probleme in 15-25 mile distanta intre servere, daramite la mii de mile distanta...
P.S. E greu ceea ce doresc ei sa realizeze. Imi dau seama acum, ca un frecvent "vizitator" in diverse datancentere, ca ei isi pun probleme in microsecunde, in timp ce eu sunt fericit sa vad timp de raspuns in milisecunde. Insa cel mai mult ma intreb care e ideea cu randarea. Oare ce GPU-uri au ei in serverele acelea capabile sa ruleze instant n copiii ale jocului ?
Anyway, au fost 53:44 de minute well spent... Le urez multa bafta ! Vor avea nevoie !