Da domnu' stiu ca pe digital press - asa scrie la R0 .. insa eu am mai multe surse de informare - oricum daca ar fi sa ne luam dupa acel ghid online ar insemna ca 90 % din ce apare acolo este absolut R0. ceea ce sunt de acord ca este ABSURD
(ce scrie pe digital press in ghidul online sunt strict doar cele gratuite - pentru a putea, ca si cumparator al ghidului scris despre sistemul site ului, sau sa iti faci o idee despre cat de rar este un joc)

Oricum - am surse pentru

GB / GBC / GBA / N64 / NES / SNES si PSX - personale

din pacate nu le pot pune la dispozitie - din motive la fel de personale.

pot insa sa va aduc dovezi ca exista ghiduri scrise legate - atat de raritate cat si de pret .
(cum am dat si mai sus)

PS: si cel de la digit press este super ok - insa doar in format scris pe hartie. (si daca nu ma insel este mult mai bine documentat - n-am stat sa verific)

PPS: pe langa ratingul de raritate mai exista si ratingul de pret - de ex Chrono Trigger de SNES este mai scump decat Pirates of the Darkwater pe SNES desi este mai putin rar, de asemeni conteaza (cred ca am mai zis) si ZONA in care este lansat - de ex pentru USA un joc gen Terraningma va fi intotdeauna un WANTABLE pentru colectionari pentru ca acest joc nu a aparut acolo, la fel cum pentru Europa este Final Fantasy II, Final Fantasy III sau Earthbound din pacate ghidurile sunt facute in general pentru piata americana (si probabil si pentru cea japoneza - care este diametral opusa ca si mentalitate si ca cerere de jocuri - un joc foarte cautat in europa si statele unite poate fi gasit pe o suma de nimic in Japonia, si jocuri .. medii in europa si america s-ar putea sa valoreze o mica avere in Japonia - smup urile de exemplu)