Quote Originally Posted by nemmo View Post
Nu mai are sens sa discutam pe aceasta tema. Daca moderatorul a considerat ca sunt si eu vinevat de ceva, cine sunt eu sa-l contrazic.
Outblast nu se referea la tine. In cazul vostru, s-a luat decizia ca tie sa iti fie sters feedback-ul negativ, iar lui nu (mai ales dupa ce a spus ca pe el nu-l intereseaza). Ai avut castig de cauza iar el are un warning. A fost doar o tranzactie ce nu a mai avut loc... daca i-ai fi achitat deja, altfel s-ar fi pus problema. Esti sigur ca ai citit http://www.consolegames.ro/forum/f51-help-desk/475-regulament-consolegames-ro/?

In plus, la un moment dat a fost cuvantul tau impotriva cuvantului lui. Niciunul dintre voi nu a venit cu dovezi (de exp. fiecare ati spus ca ati sunat pe celalalt si nu vi s-a raspuns). Sorry, dar noi nu lucram nici la securitate nici la firma de telefonie mobila, ca sa stim exact cine a spus adevarul si cine nu.

In final, daca nu s-a intamplat ceva grav, incercam sa rezolvam amiabil. Ceea ce s-a incercat si aici. Nu e totul perfect intotdeauna, dar incercam si noi... Cui nu-i convine faptul ca incercam pe cale pasnica, e liber sa mearga in alte parti, unde probabil amandoi primeati ban, va faceati cate 10 clone fiecare si incepea balacareala. Din experienta de moderare de pana acum, that's not a good thing...