Single post: Diablo 3
-
Vires Intus
Doamne ce palpitatii mi-a dat jocul asta. Eram pe hell la Butcher, intr-un party de 4 insi cu inca 2 DH si un monk. Primul dh nici macar nu intra in dungeon, deci 3 insi trebuie sa batem bossul. Monkul si-o ia imediat, dupa nici o treime din viata lui Butcher luata. Celalalt dh moare si el cand Butcher mai ramane la un sfert din viata. Si uite-ma pe mine, singur-cuc, pe hell, nas in nas cu Butcher, la dificultate de 4-people-party sa-i dau jos inca un sfert. Ma chinui, alerg de colo-colo, raman fara discipline si hatred si astept sa se "spawneze" fantanile de viata... era deja a 3-a oara cand incercam dungenonul asta si nu aveam chef sa o luam iar de la capat asa ca trebuia sa-l dilesc. Si tocmai la ultima bucata, face grasu' un sprint in mine de ma omoara pe loc. Dar ce vad? Am murit amandoi in acelasi timp
. Deci in momentul ala nu-mi venea sa cred cat bulan am avut ca mi s-a regenerat hatred-ul fix pentru o ultima sageata, fix in momentul in care a intrat fraierul in mine... O sa ma bage in spital jocul asta daca o tine tot asa.